Tjornrunt.nu
Fiske vid sjön

Fiskeresor och utrustning

mars 18, 2016 09:15 by Admin
Hej och välkomna tillbaka till min blogg om sportfiske. Bloggen har varit vilande ett tag men nu ska jag ta och skriva lite intressanta inlägg för er läsare. Jag planerar själv en fiskeresa men jag har inte bestämt mig var den ska gå än. Så jag tänkte passa på att skriva om lite resmål som är intressanta att åka till om man är intresserad av att fiska. Jag kommer ändå att läsa på en hel del om olika resmål eftersom jag själv ska beställa en resa snart så då kan jag lika gärna skriva om resmålen jag läst om I min blogg. Jag kommer också att skriva om lite utrustning som finns ute på marknaden. Självklart så kommer jag köpa ny utrustning inför min resa. Det finns även en möjlighet att jag hyr utrustningen på plats om jag väljer ett resmål som ligger lite längre bort.

Just nu värderat 3.0 av 102 människor

  • Currently 3,009803/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt